DJ’s

Funky Creature

Type : Allround
Specialisatie: Vinyl, Funk Soul Disco, Funky & Soulful House
Introductie: Funky Creature staat met zijn ruime ervaring gerant voor een geslaagde avond in de club, horeca, en feesten. Hij is een allrounder en weet met zijn ruime ervaring, de juiste platen te matchen aan het publiek.

Funky Creature is een vinyl en digital DJ en onderscheidt zich door Funk, Soul, Disco, Nudisco, Funky & Soulfull House

Meer info op www.funkycreature.nl

DJ Melanie

Type : Disco, Nu-disco
Specialisatie: Vinyl
Introductie: DJ Melanie is naast DJ ook stewardess en vliegt de hele wereld rond. Er gaat (bijna) geen vlucht voorbij waar ze niet weer toffe platen (vinyl) scoort die ze graag voor haar publiek draait. Ze houdt van disco én ze straalt van disco.

Pete H3ro

type : Allround
specialisatie: Nu-Disco, House
Introductie: DJ Pete H3RO is een gepassioneerd liefhebber van dansbare Nu-disco / house muziek.

Meer dan 20 jaar geleden begon Pete zijn muziek op vinyl te mixen. Het afronden van zijn studie in combinatie met zijn carrière als profvoetballer waren de redenen om het dj-werk opzij te zetten. Toch bleef zijn passie voor (house) muziek door de jaren heen.

meer info op www.peteh3ro.nl

DJ Laura Jae

Type : Allround
Specialisatie: Party DJ, Techno
Introductie: DJ LAURA JAE is een ervaren allround dj die diverse feestjes en events op tal van locaties heeft verzorgd. Zij zorgt voor een goede vibe en een lekkere beat, of het nou om een lekker muziekje bij de borrel gaat, een house party, disco feestje of een keihard technofeest! DJ LAURA JAE maakt van elk feestje… een feestje!

DJ Overkill

Type : Allround
Specialisatie: Vinyl, Deep House, Techno
Introductie: DJ Overkill danst achter de DJ booth net zo hard mee als zijn publiek op de dansvloer.  Als een  echt feestbeest stuurt hij breedlachend zijn energie naar de dansvloer.
Hij draait echter geen Nederlandstalige muziek